Om oss

Vi jobbar för att du ska bli 100% nöjd

Vackert beläget i Sörbo hittar du G.Hane’s Bygg och Tassels & Art. Ett bygg- och inredningsföretag som Göran och Catharina Hane driver gemensamt sedan 10 år tillbaka.

  • G Hanes ByggVi är specialister på nybyggnation. Planerar du att bygga hus från grunden så sköter vi allt tillsammans med våra samarbetspartners. Vi bygger mycket åt Fiskarhedenvillan och har fått ett så gott rykte att många kunder önskar oss som leverantör, vilket vi är väldigt stolta över.

Har du egna idéer både vad gäller nybyggnation, altaner, uterum, utbyggnader så bollar vi gärna dessa mer er. Vår målsättning har alltid varit att erbjuda högsta kvalitet på de jobb som vi utför, men samtidigt genomföra dom så snabbt och effektivt som möjligt.

Titta runt lite på hemsidan så finner du bilder från uppdrag vi utfört, information och exempel på vad vi kan hjälpa dig med och kontaktinformation. Om du redan vet vad du är intresserad av går det bra att lämna en offertförfrågan. Med vår erfarenhet är ditt projekt i trygga händer.

Unika lösningar och inredningsdetaljer

Tassel & Art är en inredningsfirma och galleri med distinkt rykte. Vare sig du behöver hjälp med mindre uppdateringar, stora renoveringar eller helt nya konstruktioner kan vi hjälpa dig att få den look du vill ha. Inom sagd tid och budget. Vårt team har erfarenhet med att lösa komplexa plats- och design problem. Vi jobbar nära med byggarbetare och hantverkare för att försäkra oss om högkvalitativt jobb. Vår erfarenhet och kreativitet har lett till väldigt nöjda kunder.

  • Tassels & ArtHur du planerar ett bra kök, hur du skapar ett bra arbetsflöde i köket och var passar skafferiet bäst, sådant kan vara svårt att föreställa sig när man inte är van.

Bygger du nytt eller bygger ut, då är det bra att redan på ritningsstadiet tänka till hur man placerar ljuskällor, kontakter och eluttag för att skapa olika stämning och funktioner. Planera in en bra läshörna och lite stämningsljus redan från början, i kombination med taklampor, så behöver du inte dra en massa elkablar i efterhand. Man kan fräsa in spotlight i fönsterfodret istället för att ha en traditionell fönsterlampa. Koppla därtill en lysknapp med dimmerfunktion så får du valmöjligheten att ha en mild mysbelysning eller ett starkare sken.

En annan smart lösning som man kanske inte tänker på är till exempel eluttag som sänks ner i bänkskivan när man inte behöver dom och kontakter och eluttag i stil med resten av huset. Små detaljer och enkla lösningar som inte behöver göra bygget dyrare men resultatet så mycket bättre.

Ring oss idag för en gratis konsultation!

Om ossadmanv